Sinònims

Els dissabtes per la nit són sinònim de gelat al Casal, dels primers Martinis amb llimonada i de les primeres converses de la nit amb els amics de sempre. Els dissabtes per la nit són sinònim de cotxes en fila, un darrere l’altre, per la carretera. Els dissabtes per la nit són sinònim de partides de billar i de converses molt més sinceres que les de qualsevol altre dia. Els dissabtes per la nit són sinònim de cubates gratis, visites al lavabo molt freqüents i de llapis d’ulls. Els dissabtes per la nit també són sinònim de fortes rialles i de mirades de complicitat de les meves nenes. Els dissabtes per la nit són sinònim de discoteca i de música que sona tota exactament igual. Els dissabtes per la nit són sinònim de sentir-te entre els teus, alhora que una mica lluny de tot el que s’ha anat construint durant aquests últims mesos. Els dissabtes per la nit són sinònim de felicitat però també de sentiments continguts. I els dissabtes per la nit, perquè no dir-ho, també són sinònim de tu i del teu record.LA FRASES:
En pocos lugares he encontrado, como en Valencia, tan finos analistas y tan frustrados políticos.” GREGORIO MORÁN. La Vanguardia. Dissabte, 7 de juliol de 2007.

Quan em vaig despertar li vaig preguntar a ma mare que cony i feia aquell allí. No sé perquè el va deixar entrar.” PAULA BARCELÓ

LA CANÇÓ: Waltz In C# Minor, Op.64 No.2, de Frédéric Chopin

Anuncis

2 pensaments sobre “Sinònims

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s