De números

Com podeu veure, la primera enquesta del bloc s’ha finalitzat amb un resultat si més no sorprenent –no hauria dit pas que una nit de Sant Joan donés tant de si– però aquí va la meva lectura sobre els resultats:

En primer lloc, i com a guanyador absolut, trobem el post Algú, amb un 30% dels vots emesos a favor –en valors absoluts estem parlant exactament de 9–; en un segon lloc, i empatat a punts percentuals i vots amb el post Votar i el sexe trobem el post “no literari” sobre Zapatero: “The Infantile Prime Minister”. Inspiracions The Wall Street Journal. Com ja hem apuntat, Votar i el sexe s’endu la 6 vots i el 20% dels emesos –aquest últim intenta explicar la meva primera vegada… a les urnes–.

Així doncs, i en quart lloc, trobem empatats a punts –cada un amb el seu corresponent percentatge de 6% i 2 vots– els posts 17:26 – 19:29 i el de Sinònims.

Finalment, i amb un vot per cada post, trobem Estimant, Sr. Sostres: i Sala vs Stilgitz (II) amb el 3% dels vots totals cada un.

El post M’agrada… no ha obtingut cap vot, per tant, queda relegat al final de la llista.

No obstant, i pel que fa a l’opció ALTRES POSTS, aquesta s’interpreta com a vot blanc. En aquest cas doncs, se n’han registrat dos –un 6% dels vots emesos–.

Altres dades:

30 vots emesos, dels quals 2 han estat blancs.

La participació, si ens cenyim a les dades de ShinyStat TM, la visita al bloc durant el període hàbil de votacions ha estat de 287 visites. Percentualment, els votants han estat menys de 11% –exactament 10,4529616724…%–.


Fins aquí una lectura bàsicament estadística. Ara bé, jo mateixa m’he sorprès en saber que el guanyador era “Algú” –pel fet de ser estrictament literari alhora que no espectacularment comentat-

Així doncs, podem postular una teoria que tracti sobre quin és el millor estat físic i psicològic per escriure. Empíricament a quedat demostrat que s’obtenen resultats òptims quan s’ha dormit menys de quatre hores, el cap et fa mal degut a una excessiva ingesta d’alcohol i quan l’endemà tens un examen. D’aquesta manera, i si la teoria no falla, els hàbits poc saludables dels nostres brillants articulistes queden totalment al descobert.

LA FRASE: “Jo vull un home que el pugui prendre a tot arreu.” NÚRIA CABRÉ

LA CANÇÓ: Una de The Offspring que va sonar a festes de Pradell -no recordo el nom de la cançó, ja em perdonareu-.

Anuncis

7 pensaments sobre “De números

 1. Déu n’hi doret! Jo hauria apostat per un altre resultat. El paral·lelisme del primer vot junt amb el coit sexual van fer que obrís una porteta a les primeres vegades que fas quelcom en què t’estrenes, i de valent!, amb devoció, il·lusió o per costum popular. Votar i/o fer sexe, vet aquí la qüestió?!

  PS: Fem l’amor i no la guerra :P?

 2. El que m’ha sorprès, és que ningú més hagi comentat que en aquestes eleccions es podia votar més d’una i dues vegades! com mola això del caciquisme! xD

  au un petò lídia i ja saps que pel valor que per mi té l’escrit “Algú”, no hi ha vots que el representin! Ens veiem properament! Mua!

 3. El meu post preferit era “Votar i el sexe” per moltes raons, entre d’altres el bon establiment d’un paral·lelisme entre totes dues accions quan s’és un novat en el tema jeje

  Per cert, no volia anar-me’n sense comentar el cas “Jueves” que constitueix un atemptat antidemocràtic i contra una llibertat bàsica de la persona com és la llibertat d’expressió.
  Molts vam posar a crit al cel en la reacció musulmana contra les vinyetes de Mahoma. Però no crèieu que en aquest cas s’està castigant una llibertat que en aquell cas tant es defensà?

 4. Merci als tres pels comentaris.
  Encara recordo l’endemà de les eleccions municipals al bar de la facultat amb l’Ignasi llegint en veu alta aquest post… :D
  Sí, i pel que fa al paral·lelisme “sexe vs votar”, aquest és força real.

  Andrew, demà al post tinc preparat un fragment d’un article de Toni Soler que presisament parla d’aquest afer. A veure que us sembla!

  Petons pels tres

 5. alex!!!! ets viu!!!!!!
  que fa molt temps que no se res de tu, i m’estic desesperant!! vas rebre el mail que et vaig enviar a principi de mes?? Es que no he rebut pas contesta! :(
  Que has de fer per festes?? espero que vinguis urgenement a Capçanes a veure vaques i terra seca…
  Contesta!!
  Molts petons :D

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s