Conferència Nacional 2007 (II)

Em replantejaré molt seriosament això d’estudiar Ciències polítiques. Només cal veure l’excel·lent tracte que reben els periodistes al nostre país, i m’agafen ganes de canviar-me de carrera: sucs de taronja, cafè, llet, refrescos varis, aigua, pastes, fuita…

A banda d’endrapar gràcies al partit, al Palau ja han passat coses una mica més interessants:

Joan Puigcercós ha obert la jornada passades les 10 del matí amb un discurs força previsible: ha parlat de conceptes com seguretat, responsabilitat, rigor, seriositat, etc. També ha parlat de l’obertura d’un nou període precedit pel “final del model autonomista” alhora que ha apuntat la importància de les eleccions espanyoles del pròxim mes de març. El secretari general del partit ha fet una crida a la unitat i ha reforçat la idea en que després d’aquesta Conferència, el partit esdevingui “més fort”.

Pocs minuts més tard, ha intervingut el president d’Esquerra, Josep-Lluís Carod-Rovira, que ha estat el protagonista de la primera anècdota del dia. Ha presentat la figura de Joseba Azkarraga –conseller de Justícia, Treball i Seguretat Social del Govern del País Basc– i tot seguit a apuntat –no textual– la següent frase: ell és Joseba Azkarraga i jo em dic Josep Lluís”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s