Conferència Nacional 2007 (IV)

La cosa s’està posant interessantíssima:

A les quatre i cinc minuts de la tarda puntualment ha començat a la defensa de la ponència oficial per part del principal responsable de la seva redacció, Joan Ridao. Bernat Joan –el president de la mesa– ha deixat 20 minuts per tal que el ponent expliques la seva línia argumental. Després d’aquests minuts, han fet fora de la sala principal del palau de Congressos de Catalunya tota persona aliena al partit –es a dir, la premsa– i hem tornat a la sala “de sempre”.

Després d’uns minuts de conferència a porta tancada, Albert Pereira ha fet la seva ponència defensant els arguments de Reagrupament.cat; tot just ha acabat, des de la sala de premsa s’han sentit aplaudiments –i segons veus fiables, des de la sala principal, xiulets contra Carod–.

Em estat uns minuts sense saber res sobre els resultats pel que fa a les 2 esmenes a la totalitat presentades al text de la ponència de Ridao. Finalment però, Marina Llansana ha comparegut per segona vegada a la sala de premsa del Palau per tal de donar les següents dades:

Esmena a la totalitat de E. Mallola:

9,31% (209) SÍ

65,76% (1477) NO

24,93% (560) BLANC

Com podeu veure el resultat de blancs és molt elevat. Això és deu al fet que Mallola només tenia 5 minuts per replicar i considerant que eren pocs, ha preferit no participar i molts dels militants han votat en blanc.

Esmena a la totalitat de Regrupament.cat:

22,31% (525) SÍ

68,72% (1617) NO

8,97% (211) BLANC

Anuncis

2 pensaments sobre “Conferència Nacional 2007 (IV)

  1. Lídia aquestes fonts fidedignes que van informar dels xiulets a en Carod, la veritat és que no sé on els va sentir, no n’hi van haver. Els xiulets van ser pq el de RCat no va poder eixemplar els minuts de la seva explicació, i tb pq l’Huget va fer una rèplica molt dura.

  2. Era allà,
    i tant si hi erets… et vaig veure i vaig parlar amb tu una estona! hehe
    Ja vam parlar sobre aquest afer. Tot aclarit. Filtracions erronies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s