No per reis, sinó per espanyols.

Ahir llegia un article a l’AVUI. Reis molt més cars. Així es titulava. Fet que en llegir-lo em va fer sentir al·ludida. Ara tenim que la Pompeu Fabra rebutja la presència de la Corona a la universitat. Així començava un article el principal objectiu del qual era anar contra els progres. Oh, que intel·lectual això d’anar contra els progres. Molt bé. La Pompeu està plena de gossos que només saben treure pancartes, cridar Visca Cuba, Castro, Stalin, avortament lliure i no a Bolonya. Molt bé. I? Potser costarà entendre-ho, però crec que és força senzill: ¿poden imaginar que potser algú va votar a favor de la moció no per considerar la monarquia antidemocràtica, sinó per espanyola? Em fa l’efecte, que alguns s’han acostumat a veure més fantasmes dels que ja tenim entre nosaltres.

LA CANÇÓ: Speak Of The Devil, de Sum 41.

Anuncis

5 pensaments sobre “No per reis, sinó per espanyols.

  1. Segurament la majoria de gent va votar la moció per considerar la monarquia antidemocràtica i espanyola, que a vegades semblen paraules sinònimes.

  2. Segurament el Xavier té raó, però fixa’t que a la moció el motiu que es dóna no és pas que la monarquia sigui espanyola sinó el seu caràcter antidemocràtic i la incompatibilitat d’aquest amb un espai com la UPF. No permetre l’entrada a algú per la seva nacionalitat seria…racisme no? En fi no crec que calgui donar-hi més voltes, jo em quedo amb que aquesta gent indesitjable no tornarà a la meva universitat i llestos.

  3. home Lídia, t’has passat! Com dius que la Pompeu està plena de gossos que criden a favor d’Stalin? Fixa’t en la gent d’economia, AD i dret, que són la majoria… aiiii! Què en farem, de tu? Un petó i felicitats!

  4. L’odi no porta a res i el rebuig envers la Corona ve donada pel fet que la Corona és per definició una institució que no representa la voluntat popular.
    Si el vet fos pel fet de ésser espanyol, per què no s’ha fet el mateix amb el Bermejo o el Guerra?

    També veig que almenys ets una estudiant racional i intel·ligent que creu que les coses no es canvien cridant Viva Stalin, el comunisme i la mare que els va parir. Perfecte, això vol dir que tenim una bona representació dels estudiants al Claustre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s