Vertebrar la nació: Òmnium Cultural

Segurament molts de vostès sabran de l’existència d’Òmnium Cultural, una entitat –com diu el mateix lloc web d’Òmnium– fundada l’any 1961 i que treballa per la promoció i la normalització de la llengua catalana, la cultura i la identitat nacional de Catalunya”.

Doncs bé, tot això els hi ho explico perquè aquest segon cap de setmana de novembre, i els dies 8 i 9, tindrà lloc la primera torbada de Joves de l’entitat al municipi de Coma-ruga. Aquesta trobada pretén acostar Òmnium entre els més joves, cridar-los a formar-ne part com a socis, alhora que vertebrar un discurs catalanista i nacional a través del debat en diferents àmbits que afecten el nostre país. A tall d’exemple, enumerar algunes de les ponències i taules rodones que es duran a terme a Coma-ruga: “Els Reptes del catalanisme”, “La cohesió social a Catalunya”, “Activisme a la xarxa” o “Cultura i mitjans de comunicació”, són alguns dels debats que s’establiran aquests dos dies al municipi del baix Penedès i que comptaran amb la presència ,entre d’altres, de Vicent Sanchis, Alfons López Tena, Saül Gordillo, Vicent Partal.

D’aquesta manera, i creant una mescla entre debat, coneixement, oci, diversió i activitats lúdiques entre joves de 18 a 25 anys pretén convertir encara més Òmnium Cultural amb una plataforma directa d’entrada de noves veus a l’entitat per mantenir-la com un clar referent associactiu del nostre país.

D’aquesta manera doncs, invitar-vos a fer-vos socis d’aquesta entitat que cada vegada amb més intensitat vertebra nacionalment el nostre petit país.

LA CANÇÓ: Cuarto sin ventana, de Marea.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s