Temps de construir

Bé, i com molts sabran avui dimarts dia 6 d’octubre surten a la venda el segon volum de les Memòries (II) Temps de construir (1980 – 1993) de Jordi Pujol. Pel que fa al primer llibre ja en vaig fer fa temps el corresponent apunt, però si em permeten avui citar ni que sigui la primera frase amb la qual comença el segon volum. Vegin. És espectacular:

“Senyores i senyors diputats i, en nom seu, poble de Catalunya:

els proposo que, plegats, construïm Catalunya.

És l’hora de fer-ho. Som-hi!”

Memories-II-Jordi-Pujol350

LA CANÇÓ: Un altre divendres, de Mishima.

Anuncis

2 pensaments sobre “Temps de construir

  1. El problema de la política, i bé, el seu alicient i “gràcia”, és el gran ús de la retórica, del bon saber parlar… Fins al punt que a vegades són simplement més bons oradors o personatges que saben barallar-se amb els medis, que no pas experts en la matèria.

    Jo crec que fa molt de temps que cap polític lluita per Catalunya de veritat. Per la seva gent, per la seva prosperitat, pel seu benestar, per la seva llengua. La veritat, és que el panorama és esgarrafaidor, herència del pujolisme i del socialisme actual, també. Perquè bé, arribarà un moment, (com és ara), que la política és el gran joc de fer-se ric sense haver de montar una fàbrica.

    Queda molt per desmuntar en la nostra política. Queda molt per destruïr, fins conseguir polítics, que de veritat, siguin crítics, siguin coherents, i siguin per damunt de tot, persones humils.

    Salutacions.

    PD: això t’ho dic, pensant que en Jordi Pujol ha estat un gran president de Catalunya. I què ha fet molt. Però crec, que ara mateix, el nostre país, no pot pas dir que s’hagin fet bé les coses. Per part de cap partit. (cap)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s