Lady Gaga està infravalorada

Per variar la revista britànica NME fent el ridícul per les xarxes socials. Entre els seus posts diaris sobre la vida dels Gallagaher – i que ningú importen. Escrivien a Facebook: So Gaga’s going… but here are the other pop stars NME would like to send into space. Clar que això no és més que estratègia i màrqueting. Controvèrsia és igual a visites, i visites és igual a publicitat, i publicitat és igual a calers. Però hi ha certes línies que no s’haurien de traspassar. Per què com va dir algú, la policia no és tonta. Un comentari al post d’NME: Gaga és més bona músic que moltes de les persones i bandes que publiqueu i idolatreu aquí cada dia. I aconseguia més de 20 likes.

Lady Gaga és una diva. Segurament també una excèntrica insuportable. De Nova York i de bona família. On al passaport i té un Stefani Joanne Angelina Germanotta. De formació clàssica, i que als 15 anys versionava totes les cançons dels Beatles. Com ella mateix diu: m’he construït jo mateixa, fent com fan les bandes de rock i de punk. Però interpretant pop. Començant per sales petites. Per totes les jams agudes i per haver de NY.

La coneixereu per l’extravagància i segurament pels seus hits de discoteca. I com un fan seu explicava: Gaga ha aconseguit fercool l’estrany de la classe. Barrets estranys, vestits impossibles. Maquillatges i segons sembla, moltes referències pop-art en els seus directes. Que per cert – on la gent paga, en general, més de 200 euros per entrada.

I és clar, ha estat convidada també als millors festivals del món. A mi aquesta interpretació de Pocker Face al Gastonbury – tocant el piano amb els peus, plantada amb talons a dalt la cadira – plàsticament em recorda un Jimmi Hendrix cremant guitarres. I si a vosaltres aquesta introducció de l’acústic Paparazzi no us recorda a Rachmanonoff, a mi si. Gaga diu admirar David Bowie i Queen. Després d’alguns passejos a Youtube, us he de dir que abans d’enviar-la a l’espai, doneu-li 5 minuts. Al meu entendre, dóna trenta mil tombs a Madonna.

634.2LadyGaga2.tg.120110

Article publicat a El Singular Digital.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s